Domino UK Ltd plečia savo veiklą Baltijos šalyse ir tam tikslui pasirinko UAB Lipnus – vieną didžiausių poligrafinių medžiagų tiekėjų Baltijos regione

2018 m. sausio 25d. UAB Lipnus pasirašė sutartį su skaitmeninių spaudos mašinų gamintoja Domino UK Ltd.

Domino UK Ltd įmonė įkurta 1978 metais. Nuolat tobulindama kodavimo ir spaudos technologijas, atitinkančias gamintojų poreikius, nustatė naujus kokybės standartus ir įgyjo patikimą pasaulinio dydžio reputaciją.

Mums yra didžiulė garbė atstovauti Domino. Atstovauti kompaniją, turinčią tokį nusistovėjusi paveldą skaitmeninės spaudos pramonėje. Mes su dideliu džiaugsmu skatinsime šios įmonės patikimų ir tvirtų skaitmeninių spaudos mašinų prekybą Baltijos šalyse“, – pasidalino UAB Lipnus direktorius Tomas Samulevičius.

Baltijos šalių rinka labai domina Domino, ir esame įsitikinę, kad Lipnus išplėtotas kontaktų tinklas bus labai naudingas verslui“, – aiškina Domino Digital Printing Solutions verslo plėtros vadovas Eric White. „Tai yra santykiai, kuriuos planuojame puoselėti rūpestingai, nes partnerystė yra puiki galimybė paskatinti augimą ir pardavimus regione.“ – pridūrė jis.

No Comments

Post A Comment